Over ons

Wij zijn een familie bedrijf dat dit jaar 75 jaar bestaat en een grote bekendheid geniet in Hengelo en omstreken, terwijl ook veel klanten uit alle uithoeken van Nederland komen. Onze collectie wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Onze medewerkers kunnen u met hun jarenlange ervaring op alle gebied een goed advies geven om tot de juiste keuze te komen voor een sfeervol gedekte tafel.

In november 1947 begon mijn oom Jan Morsink aan de Kothmansweg in Hengelo een zaak in huishoudelijke artikelen. In 1956 werd deze zaak verplaatst naar de binnenstad wemenstraat 6 alwaar wij nog steeds zitten. Al na een aantal jaren werd de winkel te klein en na een flinke verbouwing in oppervlakte meer dan verdubbeld.

Op 1 april 1984 nam ik deze zaak over van mijn oom Jan Morsink. De zaak werd hierna uitgebreid met de betere merken zoals Wedgwood , Villeroy & Boch , Swarovski e.a. In 1995 volgde ook hier weer een flinke verbouwing om al deze merken een goede plek te geven. En in 2008 werd de buurman erbij aangetrokken waardoor er nog betere mogelijkheden tot presentatie ontstonden op bijna 300 M2. De zaak heeft nu een eigen shop van Villeroy & Boch , WMF en Iittalla.

Inmiddels zijn wij nog de enige huishoudspeciaalzaak in Hengelo en tevens het grootste adres voor kookartikelen in Oost Nederland !

Hengelo wees er trots op dat wij hier nog zo’n winkel hebben. In heel Nederland zijn er nu nog ongeveer 10 van dit soort zaken! Inmiddels behoren wij tot de  allerkleinste branche in Nederland!

Erik en Francis Morsink

 

Enkele Interieurfoto’s Morsink Sfeervol tafelen

 

interieur3

Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor onze speciale nieuwsbrief!