BAKKEN

 

Bakken en braden

Alles op het gebied van bakken zoals taarten en braden zoals in braadsledes , taijine’s , ovenschalen , grill- en koekenpannen kunt u bij ons vinden. Ook alle andere kookbenodigdheden zoals braadthermometers , suikerthermometers , ladeernaalden , uitsteekvormpjes , kookringen , roladetouw en nog veel meer……

SOUS VIDE

De Sous Vide is een wateroven speciaal ontworpen om de sous vide kooktechniek in een restaurant of thuis toe te passen.

Bij sous vide koken wordt het voedsel in een luchtdichte gevacumeerde zak voor langere tijd ondergedompeld in een waterbad met een constante temperatuur die lager ligt dan de op traditionele wijze bereid voedsel.

Hierdoor blijft niet alleen de smaak behouden maar ook de kleur , aroma , vocht en de belangrijkste vitaminen niet te vergeten. Alles blijft sappig en mals.

De SUNNEX sous vide in ons assortiment is gemaakt van RVS met een kunststof waterbak waarin u de geperforeerde waterbak met gaatjes hangt en die electronisch exact op de graad nauwkeurig regelbaar is.

De sous vide beschikt standaard ook over een dichte bak waardoor hij ook te gebruiken is als chafing disch en aanbranden nooit meer gebeurd.

TECHNISCHE GEGEVENS:

-digitaal temperatuur display

-760 - 900 watt

-oververhittingsbeveiliging

-afmetingen 58 x 35 cm.

-inhoud inzetbak 8 liter

-inhoud waterbak 13 liter

-binnenmaat van de geperforeerde bak 49 x 30 cm.